Držíme slevy na Vaše oblíbené produkty 😜

Čočka beluga s lososem

Losos - natolik chutná ryba, že nepotřebuje žádné další doplňky, přílohy a velké dochucování. V dnešním rychlém receptu vám představíme netradiční kombinaci lososa, sezónního chřestu a černé čočky beluga. 

Čočka beluga s lososem

Suroviny:

  • 4 porce lososa 
  • 400 g beluga čočky
  • čerstvý libeček
  • 20 g másla
  • svazek zelených chřestů
  • větvička cherry rajčat
  • sůl 
  • pepř

 

Postup:

Čočku beluga vařte v hrnci s vodou, solí a libečkem cca 20 minut do měkka. Ve stejném hrnci na páře připravte zelený chřest, který osolte. Na pánvi na másle nebo ghí opečte z obou stran osolené a opepřené porce lososa a větvičku cherry rajčat. Rybu pak podávejte s beluga čočkou, opečenými rajčaty a chřestem.  

SKINNY se Svatavou Vám přejí, ať Vám tento pokrm přinese radost!