Veganské rebarborovo-jahodové nanuky
Dokonale krémové nanuky si můžete dopřát i ve veganské verzi! Tajemstvím je kokosová smetana, která se dokonale hodí k ovocnému pyré z jahod a rebarbory.
Suroviny:
- 1 hrnek nakrájených jahod
- 1/2 hrnku nasekané rebarbory
- 3 lžíce hnědého cukru
- 1/2 lžičky mletého kardamomu
- 200 ml kokosové smetany
- 1 lžíce agávového sirupu
Postup:
- Nakrájené jahody a oloupanou nasekanou rebarboru dejte do hrnce, přidejte hnědý cukr a mletý kardamom.
- Ovoce rozvařte a rozmixujte. Směs nechte zchladnout.
- Mezitím do mixéru dejte kokosové mléko a agávový sirup a mixujte, aby se vše spojilo.
- Kokosovou směs nalijte do forem na nanuk asi do ⅔.
- Lžící pak doplňte ovoce na kokosové mléko a nanuky dejte zmrznout.
Krásné léto a dobrou chuť Vám přejí SKINNY společně se Svatavou!