Držíme slevy na Vaše oblíbené produkty 😜

K čemu je dobrý protein a proč se užívá?

Proteiny jsou hlavním a klíčovým výživovým doplňkem jak pro profesionálního sportovce, tak i pro začátečníka. Proteiny neboli bílkoviny, napomáhají při budování svalové hmoty a zároveň chrání a regenerují svaly, které se během tréninku namáhají. Jsou zdrojem energie. Bílkoviny dále poskytují našemu tělu řadu dalších neopomenutelných funkcí – podporují imunitu, regulují správnou hydrataci těla, nebo také udržují správné pH krve.

Protein se hodí do každé redukční diety, pro kterou se právě Vy rozhodnete. Bílkoviny jsou totiž v každé dietě nezbytné. Proč? Aby nám zůstávaly svaly a odcházel jen tuk. Proteinový nápoj obsahuje velmi málo kalorií, zasytí Vás a skvěle chutná.

V našem proteinovém nápoji nenajdete nic škodlivého. Protein má přírodní původ, je ze syrovátky. Ač syrovátka obsahuje spoustu tuku, sacharidů a laktózu, díky jeho zpracování metodou CFM (Cross flow Microfiltration) jsou při mikrofiltraci odstraněny nežádoucí složky, jako je například laktosa (mléčný cukr, který velká část populace špatně rozkládá), tuk, nebo cholesterol. Výsledný produkt je pak pouze čistá a využitelná bílkovina.

 

Všeobecně proteiny, dle rychlosti trávení, dělíme do tři skupin – koncentráty, izoláty a hydrolyzáty. SKINNY při výrobě zvolilo protein ze syrovátkového koncentrátu. Koncentrát totiž můžeme během dne dávkovat jak po tréninku nebo jen tak během dne, když nestíháme, ale i před spaním. Má tedy všestranné využití, které ženám při každodenním shonu bude ideálním pomocníkem i v boji s tuky.

 

SKINNY proteiny se mohou pyšnit špičkovou kvalitou surovin, dokonalou chutí a perfektní rozpustností.

Dávkování:

Rozmíchejte 30g (jednu odměrku) ve 200-250ml vody nebo mléka (my doporučujeme mléko), případně rozmíchejte do jogurtu. Dle fyzické zátěže užívejte 1 až 3 dávky denně, po tréninku nebo jako svačinu mezi jídly.

Protein doporučujeme i jako večeři. Proč? A nezatíží to Váš organizmus na noc příliš?

Je to velice hodnotný zdroj bílkovin a jeho vstřebatelnost je velmi rychlá. Jednoduše - dodá tělu potřebné bílkoviny, které během dne z jiných potravin tělo nedokáže přijmout, a přitom na noc nezatěžujeme organismus náročným trávením.

Rychlá a jednoduchá svačinka – bílý jogurt, 1 odměrka proteinu, 1 banán - rozmixovat a máte svačinu jak vyšitou 

Proteinová zmrzlina? Proč ne!

1 nízkotučný tvaroh, 2 lžíce bílého jogurtu nebo 80 ml mléka, 1 odměrka proteinu, a pokud rádi sladké, osladit stévií. Vše rozmixovat, nalít do tvořítek na zmrzlinu nebo do vaničky a vychladit do mrazáku. Podáváme se strouhanou vysokoprocentní čokoládou, strouhaným kokosem nebo oříšky. Fantazii se meze nekladou …

Dobrou chuť.

Váš SKINNY team